En härlig dag

Igår lyste solen och det var härligt varmt och det kändes som riktig svensk sommar! Älskar det!
 
Det var fotografering på schemat och jag hade en porträtt/barnfotografering på förmiddagen och en familjefotografering på eftermiddagen. Underbart! Ni kan tro att jag ramlade ihop på eftermiddagen och var helt slut haha.. :) Jag älskar verkligen det jag gör! Det finns inget som gör en så glad som när man levererat bilder och får ett mail om hur nöjda de är! Det värmer så otroligt!
 
Här kommer lite bilder från den första fotograferingen! Denna kvinnan är så enormt vacker och gift med min kusin! Lyckos honom eller hur! De var dessutom det första bröllop jag fotade och vi möttes på samma plats jag fotade deras porträttfoton på! Riktigt roligt! Det vart lite annorlunda foton denna gången då det var bara hon och barnen :)
 

I Utös skärgård...

Där fanns Annelie och Krister igår för en preshoot (testfotografering) inför deras bröllop nästa vecka! Vi fick åka båt i runt 45 minuter för att komma dit och det var riktigt trevligt! Man hann äta en smörgås och sitta och prata och alla ni som känner mig vet hur jag tycker om att prata :)
 
Vilken fin familj de är! Kärleken lyser i ögonen (ja det är faktiskt sant!) och deras lilla son bara ler och skrattar om vartannat. Man blir bara riktigt glad av att vara i deras närhet och ni kan ju förstå att jag är enormt tacksam och glad över att just jag får vara där och föreviga deras bröllop nästa vecka! Känner mig väldigt hedrad inför varje bröllop (ja eller alla fotograferingar egentligen såklart) som jag får vara med på. Det är både nervöst och otroligt roligt och jag längtar verkligen! Efter idag så längtar jag ännu mer! Vissa par bara är så otroligt härliga på bild och det vara lyser kärlek om dem!
 
 

Lite glädje i skogen...

Träffade denna goa familjen i skogen för att fota sonen, vovven och hela familjen! Den lilla killen var en glad en med förkärlek till kottar och Gangnam Style och trots att han inte har mer än 1 år och 3 månader i nacken så visslar han som ett proffs på familjehunden :) Otroligt gulligt måste jag säga! Har inte sett någon i den åldern vara så duktig på att just vissla!
Denna fotografering var lite extra mysig eftersom att vi träffades på det ställe jag växte upp och fotade lite i skogen där jag inte varit på säkert 15 år. Min mamma bor fortfarande kvar där ute men har inte varit uppe på detta stället på sååå länge!
 
Myggorna gillade både mig och lillkillen så jag har några stora fina myggbett som bevis på att vi var där och jag gissar att familjen sitter hemma och kliar de också :)
 
 

Väntan...

Idag träffade jag en familj som jag fotat tidigare. När lilla My var inne i magen fotade jag mamma, äldsta dottern och pappa. Nu var det alltså dags igen! :) Vi fick gå runt lite för att hitta de perfekta platserna eftersom att det var gassande solsken och solen lös igenom allt! Men det blev bra till slut och det var en riktigt rolig fotostund med alla tjejerna och även deras egen assistent som följde med! Funderar starkt på att låna henne för hon var en riktigt baddare på att få lillan skratta :)
 
Lite trött i benen och glad i själen har jag valt ut några favoriter! Hoppas att ni gillar dem!
 
Kram!
 
 

Hästar, sommar och vind

Sen imorse har jag tittat ut genom fönstret. Undrat och hoppats och gått från jättelycklig, till förundrad till lite besviken. Gick in på diverse sidor på internet och försökte desperat hitta en som kunde ge mig hopp. Men icke, vädret blev sämre hur jag än vändre och vred på det. Molnen blev mörkare och mörkare. MEN, ni som följer mig vet ju att jag INTE är rädd för vädret :) Det vart inte så hemskt som jag trodde då vi ändå fick blandade moln så jag är mycket nöjd ändå!
 
Ut på Dalarö for jag med musiken dunkade i öronen och kameraväskan tryggt vid min sida. Man skulle kunna tro att jag har bilbälte på den så mycket som den betyder :) När vi kom fram bar det av ut i hagen för att fota Caroline och hennes två islandshästar. Sommaren är här utan tvekan men molnen var grå och vinden var på! Tack för vinden för det blev några riktigt fina bilder med håret på tvären!
 
Jag är jättenöjd och har haft enormt svårt att välja ut några bilder som jag vill visa er så det blev alldeles för många egentligen men ni får stå ut helt enkelt!!
 
 

Fira midsommar!

Jaha, så sitter jag nu här hemma och tittar på film, myser med lite chips och dator i soffan. Det är välbehövt då jag varit vaken sen 4.30 när familjen gick upp och skulle till Arlanda för att åka till Skåne och min mans familj.
 
Nu tänker jag ge er en liten bildbomb med privata bilder från dagen som jag spenderat med min familj och vänner. En underbar dag och riktigt härligt väder (solen försvann efter ett tag men värmen var ju helt klart där!)
 
Har ju endast fotat bostäder denna veckan då alla har fullbokat mig eftersom att jag kommer att vara ledig med min dotter (från endast bostadsfotograferingen) under Juli så det har varit lite tomt här inne men nästa vecka kommer massor! :)
 
Får sån otroligt sommarkänsla av alla bilder!
 
 
Bilden på mig i midsommarkrans togs av min svägerska Julia Bozzi

Midsommar...

Så är det då Midsommar imorgon. Det känns helt otroligt att tiden går så fort! Hur hinner man med undrar jag?
Jag blir ensam i helgen då min man och dotter flyger ner till Skåne och firar med hans familj och jag stannar hemma och jobbar och tar det lugnt. Imorgon ska jag vara med mina närmsta (förutom dotter och man då) och bara mysa och göra blomkransar :)
 
På lördag har jag jobb på dagen och på kvällen har jag efter mycket velande bestämt mig för att vara ensam. Det är inte så mycket av den varan när man är småbarnsmorsa och egen företagare :) Jag behöver ibland ta en liten paus och andas och bara vara jag så det har jag nu bestämt mig för! Ska bli riktigt skönt!
 
Jag måste säga att just nu är jag verkligen en total blandning av lyckorus över allt som händer i mitt liv och total stress haha.. Hur det nu går det? Men så är det och det känns faktiskt riktigt bra! Jag har gjort en storsatning i år på min fotografering och investerat mycket i mitt företag och det känns riktigt bra i magen!
 
På det personliga planet så har jag plockat upp några trådar med gamla bekantskaper som betytt mycket i mitt liv och det är otroligt roligt att ta upp de och binda de igen. Många gånger förlorar man ju kontakt med folk inte på grund av att man inte tycker om varandra utan att livet kommer i vägen och man går åt olika håll ibland!
 
Med det sagt så önskar jag er alla en fantastisk Midsommarhelg och jag hoppas på underbart väder imorgon när vi har det bra och är med de vi vill vara med :)
 
Jag slog på stort idag och skaffade en vacker solros som nu pryder vår balkong! Jättelycklig :)
 

Experiment!

Ja här var det full rulle just nu! Midsommar står och väntar på att få ta över och jag ska ta ledigt (nästan) över helgen! I helgen har jag barn och manfritt så jag ska jobba lite och ta det lugnt :) Gå upp när jag känner för det och gå och lägga mig när jag vill :) DISKA utan att ett barn står vid fötterna och ska vara med! Det är de små sakerna i livet haha :) Måste försöka tänka positivt då jag givetvis kommer att sakna min dotter över helgen så jag går i bitar!
 
Jag är just nu i en experimentfas i min fotografering! Testar olika sätt att fota och redigera när jag fotar privata bilder :) Jag tar ju alltid in ny inspiration och tänker på olika tekniker som finns! Det finns ju så många sätt att göra saker på och det är så enormt roligt!
 
Denna veckan är fullbokad med fotograferingar (mest inom bostad dock då alla vill boka upp mig innan jag tar en paus från just den sortens fotografering hela Juli).
 
Tänkte lägga in en liten blänkare då jag antagligen kommer att åka ner till Stenungssund/Göteborg i slutet av Juli och kan ta på mig 1-2 fotograferingar när jag är där om det finns intresse!

Tre bilder från helgen satt jag och lekte med och det blev en lite "vintage" svartvit look och två i färg :) Tycker de vart helcharmiga!
 
 
Mitt sommarerbjudande gäller hela Juli ut! :)
 

Underbart!

Det är väldigt många som hört av sig till mig angående mitt Sommarerbjudande jag har ute just nu och det är verkligen roligt! Jag är nu fullbokad i Juni och bokar i Juli för fullt!
 
Denna veckan bodde vi hos mamma vilket jag nämnde tidigare och jag har fått hålla mig från datorn mellan fotograferingarna vilket innebär att jag inte visat mig så mycket här inne och det ekar av tystnad! Nu blir det andra bullar och ni kommer se mer av mig i bloggen :) Tillbaka till verkligheten med andra ord!

Jag tänkte bjuda på lite mysbilder från veckan! Det är min dotters gudfädrar som fick vara med på bild!
 
 
 

Sommarkvällar!

Just nu sitter jag mest och redigerar och åker även och fotar bostäder hela dagarna :) Värmen är här och jag bara njuuuuter! Idag ska ett hus på Värmdö fotas och det är de bästa nu när vädret är som det är! Man kan springa runt utomhus och bara dra åt sig all D-vitamin man kan innan hösten och vintern kommer igen :)
 
Denna veckan bor vi hos min mamma ute på "landet" och passar hennes katter då hon smet iväg till Spanien. Det gör oss ingenting då det är härligt att få vara ute och äta i kvällssolen och få grilla varje dag :) LYX som vi lägenhetsmänniskor absolut inte kan njuta av ofta! Så jag ser denna veckan som lite halvsemester även om jag jobbar som en galning för jag vet att på kvällen väntas det lugn och ro och grillparty! Love it!
 
Nu är jag hemma en sväng för att städa lite och tvätta (ja, även fotografer gör sånt speciellt när man har en väldigt glad men åååå så smutsig liten 1,5-åring i huset haha..) och sen bär det av till Värmdö!
 
Kram på er och tack ni som följer mig!
 

En helg full av kissar...

Ja, då har jag lämnat en lång men väldigt rolig helg bakom mig. Min måndag fylls nu av redigering, kaffe och lite avkoppling efter att ha stått med min studio på kattutställning hela helgen. Kattutställning undrar ni? Jo, jag började ju min karriär som fotograf med att fota mina katter och det var det som startade min och min kameras förälskelse. Därefter började jag även fota andras katter och till slut köpte jag en liten studio och åkte då runt på olika utställningar för att fota katter runt hela Sverige. Idag gör jag det fortfarande ibland för att gå tillbaka till mina rötter och få gosa med massor med katter i alla dess former och jag älskar det fortfarande! Eftersom att vi idag inte har några djur kvar här så det är super för mig så jag får smyggosa små och ulliga Ragdollbebisar och stora och mäktiga kissar som Maine Coon! Det är ett underbart jobb jag har!

Tack alla ni som kom förbi i helgen! Jag är så otroligt glad att ni tycker om det jag gör och att ni kommer tillbaka om och om igen!

Att vara fotograf!

Ja, många tror ju att det är väldigt glamoröst att vara fotograf. Man åker runt och fotar och reser mycket. Ska jag vara ärlig så är 75% av arbetet att sitta framför datorn :) Så här sitter jag med en varm kopp kaffe, en liten bit goood ost och tittar ut genom fönstret samtidigt som jag jobbar! Inte helt fel måste jag säga :)
 
Har haft några administrativa dagar hemma nu så och jag laddar inför en lång helg. Jag kommer att finnas på Birka Kattklubbs utställning i Märsta hela helgen och fota katter! Kom gärna och hälsa på om ni har vägarna förbi! :)
 
Det blir sista utställning innan vintern. Nu är det bröllop och porträtt hela sommaren och hösten som är på schemat! :) Längtar verkligen till första bröllopet i år!
 
Ett av mina favoritfoton från förra året :)
 
 

Love on wheels...

I söndags var det alltså dags för lite kärleksbilder! Vädret var fantastiskt och vi möttes i studion för att fota deras hundar och vandrade sen ut i skogen för lite utomhusfoton! Vilket vackert par! De var så otroligt fina tillsammans och det var verkligen roligt att få fota dem tillsammans med lilla hunden Betsy och deras största hobby -  motorcykeln! Solen var på väg ner så ljuset blev precis som önskat i bakgrunden!
 
Så här kommer bilderna! Jag hoppas verkligen ni gillar dem!



 

Kärlek...

Kärleken är mitt liv och den genomsyrar allt jag gör och hur jag lever. Jag älskar mitt arbete och hoppas att det fortsätter såhär och jag kan göra detta tills jag inte kan arbeta mer! Min dotter är mitt allt och jag älskar henne och min man så otroligt mycket att hela kroppen spritter när jag tänker på dem!
 
När jag fotar bröllop och kärleksporträtt tar jag in denna känslan av lycka och kärlek från mitt liv och låter den ligga där under ytan för att göra det till en fin upplevelse i parets liv som de sen kan bära med sig i form av fotona som de sen får efteråt.
 
Detta är mitt liv och jag älskar det! :)
 
Ikväll ska ett par fotas och deras lilla hund! Det är så otroligt roligt att vara utvald till detta! Av alla fotografer har de valt mig att göra detta och det får mig att känna en otrolig lycka men också ett ansvar i att leverera det de hoppas och ser fram emot! Det är en härlig blandning av nervositet och spänning inför alla fotograferingar jag har och det är det som gör att det blir bra!
 
Här kommer ett foto på det finaste jag har i mitt liv...
Kärlek som sagt :)

Mysigt i skogen!

Idag har jag varit och firat lillasyster på morgonen och fått "hotellfrukost" där hemma! American pancakes med massor av frukt och bär och lönnsirap! Kunder inte startat dagen bättre måste jag säga! Grattis min fantastiskt goa lillasyster på 23-årsdagen!
 
Igår var det ju dags för lite mer barnfotografering! Jag älskar skogen och älskar att fota barn så det är verkligen en lyckoträff! Nu blev det lite barnporträtt men även fotografering med hennes yngre kusin på 3 månader som fick vara med på några foton! Sååå söta tjejer!
 
Vilken härlig dag det var igår! Jag fick riktiga sommarkänslor och bara möööös av all värme och sol! Fick till riktigt fina bilder i det härliga vädret måste jag säga!
 
Ikväll blir det mys i soffan, bra serier och massor med redigering! YAY! :)
 
Kram!