Ett liv som växer...

Ja jag har ju som sagt haft rätt mycket gravidfotograferingar på sista tiden och det är så roligt (man blir ju lite avis att de gått så längt givetvis när man själv bara gått halvvägs). Tiden går så enormt långsamt när man väntar :) Vi var idag och kikade in där och fick hälsa på vår lilla kille som verkar mycket lugnare än dottern var inne i magen (får man vara så oförskämd att man hoppas att han är en lugnare sort än dottern när han kommer ut också? Haha..) Vår dotter är en liten kopia av mig och nu vill vi ha en kopia av mannen tack (lugn som en filbunke :) )
 
Isabella kom till min hemmastudio förra veckan och oj vilka underbara bilder vi fick till på henne och hennes sambo. Hon riktigt strålar och är sådär otroligt vacker med sin mage! Jag tycker det är väldigt roligt och spännande att få träffa alla som kommer till mig och fotar sig. De flesta kommer ju tillbaka när bebisen är ute och sen även när bebisen blivit barn. Man får följa med på så många olika delar av människors liv och föreviga de stunder som betyder otroligt mycket för människor och det värmer så otroligt mycket i magen! :)
 

Skara

I helgen var jag och dottern i Skara med min mamma för att hälsa på lillasyster. Tyvärr tog Lily med sig feber och hosta hela vägen dit men pigg som en mört är hon och hon röjer som sjutton precis som en 2-åring ska göra :)
Vi hade en superfin helg och kikade runt lite i Skara och även en liten kort tripp till Skövde. Härligt att komma ifrån vardagen en stund måste jag säga. Tog givetvis en massa privata bilder men en på min lillasyster och hennes pojkvän jag givetvis måste visa :) Älskar kärlek!
 
Hoppas ni alla har haft en härlig helg!
 
 

Sjukstuga

Ja, vi har haft lite sjukstuga här ett tag. Dottern igen (längtar SÅ till vår och sommar!). Jag har vilat och smygfotat lite. Har även bestämt mig för att dra ner ordentligt på tempot till i sommar. Jag kommer absolut att fota så det är bara att fortsätta boka tid, från och med April blir det mest fredag-söndag. Jag älskar fortfarande det jag gör och längtar massor till nästa fototillfälle! Det har blivit rätt många gravida på sistone, det känns verkligen så att när man själv är i en viss del av livet så drar man liknande till sig haha :)

Idag bär det av till Skara för mig, lillan och mamma. Vi ska hälsa på min lillasyster och det ska bli fantastiskt roligt :) Hon studerar där. Längtar verkligen efter henne (och plussa på med lite gravidhormoner så blir det lite extra på det haha..)
 
Jag har en smygbild nedan från gårdagens fotografering för er att se!
 

Kärlek, kärlek, kärlek...

Denna helgen har symboliserat kärlek för mig. På lördagen vaknade jag upp bredvid min lilla tjej och vi låg och myste och pratade om frukosten. Sen gick vi upp och jag piffade till mig och sen bar det av till mormor där min dotter skulle vara på eftermiddagen. Jag åkte med pirr i magen (vilket jag alltid har sånna här dagar) till Lidingö för att kika på omgivningarna eftersom att under provfotograferingen vi hade för några veckor sedan så var allt täckt med snö så nu var vi i en helt annan sits. Jag gick runt en snabbis och kikade på ljus och gegga. Kände hur några droppar vatten letade sig ner på min panna. Nej hann jag tänka innan jag gick in för att fota dukningen inne på Högberga Gård där det skulle ha sin mottagning efter vigseln. Jag gick ut och gjorde mig redo och sen kom de. Så vackra och glada, precis som man kan förvänta sig på bröllopsdagen. Vi pratade lite om fotograferingen som vi nu fick ställa om lite efter att snön regnat bort men det kändes hur bra som helst!
 
Vi fotade lite och med hjälp av tärnor och best man så tror jag vi lyckades rädda klänningen från gegga och smuts (nästan nästan i alla fall) genom hela fotograferingen. När vi stod på ett av de finaste ställena så dyker helt plötsligt solen upp, den visar sig bakom ett träd och lyser upp paret så fint att jag med mina hormoner höll på att börja gråta. Det var så fint!
 
Vi avslutade med lite bilder inomhus och sen bar det iväg till kyrkan. En underbar vigsel och det är första gången jag gråter måste jag erkänna. Jag brukar bli lite tårögd men med hormonpåslag så rann tårarna. Ni skulle sett hur de såg på varandra. Om inte det är kärlek så vet jag inte vad? Prästen var väldigt käck och varm och fyllde kyrkan med sin älskvärdhet och paret bara lyste. Grattis till Ewa och Anders! Ni är kanonfina ihop och jag älskade verkligen att få höra hur ni träffades.
 
Behöver jag nämna igen att jag älskar mitt jobb? Det värmer hela min själ och väsen när någon valt ut mig att förevigs deras dag. Jag tar alltid uppdraget högsta allvar men är alltid mig själv och njuter av deras dag nästan lika mycket som dem.

Det gör lite ont att tacka nej till alla jag behövt tacka nej till i år eftersom att lillasyskonet kommer i slutet av Juli men fram till Maj kan ni fortfarande boka mig om ni är ute i sista sekunden :) Jag kommer att vara tillgänglig för att bokas redan i November i år och framåt men mellan Juni och Oktober kommer jag vara ledig från just bröllop.
Barn och familj kommer jag fortsätta med så länge jag bara kan :)
 
Här kommer några bilder från vår provfotografering igår.
 

Var tog snön vägen?

Ja, så sitter jag här och undrar var vår snö tog vägen. Har laddat som en galning för lite vinterbilder men så POFF så regnade den bort (det är lite vitt kvar men inte mycket). Det är dessutom dags för bröllop på lördag och givetvis har jag önskat mig snö till fotograferingen. Som tur var var det snö på provfotograferingen så vi har några sådana i alla fall. Det kommer att bli så bra för de är så otroligt fina tillsammans!
 
I lördags körde jag en heldag. Först utomhusfotografering med Martin och Anna som jag valde ut för parfotografering och när vi träffades kändes det verkligen ÅH vad jag valde rätt. Sprudlande, glada och gjorde precis som jag sa :) Förutom lite extra pussande mitt i tagningarna med det är godkänt haha!
 
Efter utomhusfotograferingen kom jag hem med dygnsura byxor (givetvis låg jag i snön!) så jag gjorde migsjälv lite kaffe och satte mig vid datorn en stund tills nästa kund kom till studion. Efter dem så blev det ännu en familj på kvällen och sen hade jag en ensamkväll. De är få men man ska ta vara på dem. Ladda batterierna ordentligt när man har chansen, jag jobbade givetvis samtidigt som jag tittade på massor av film och åt mindre nyttiga saker. Min dotter var hos sin mormor som är hennes favoritperson i hela världen (man skulle kunna hoppas att det var hennes mamma men icke!)
 
Här kommer lite bilder på mina fina! Anna och Martin, tack så otroligt för att ni ställde upp och för att ni bara strålade och gjorde mitt jobb enkelt! :)