God Jul & Gott Nytt År!

Ja hörni! :) Här var det dött! Jag och familjen har varit toksjuka (är fortfarande) och vi har varit nere i Skåne på en tripp för att fira jul. Så mycket tid har det inte funnits alls :)
 
Jag har tyvärr inga bra bilder att dela med mig då jag för första gången varit för sjuk för att fota så mycket... Men jag bjuder på några privata från jularna vi firat (har firat 3 ggr med olika delar av släkten haha..)
 

Fotografering

Ja, foto foto foto :) Det är vad livet på dagarna är till för just nu! På eftermiddagarna röjer jag med vår lilla ettåring! Det händer så enormt mycket just nu och jag hinner inte med något alls känns det som! Men det är så det ska vara. Snart åker vi till Ystad för att fira jul med min mans familj och då är det semester i några dagar.
Här kommer några bilder från en syskon och djurfotografering i veckan :)
 

Mycket jobb och lite fritid :)

Ja, nu jobbar jag rätt mycket innan jul och har inte hunnit skriva någonting...
Hade en fin vän här med sin son som ville ha honom fotad (och henne) och de blev såååå fina! Tänk så vackra vänner man har! Det var en kanoneftermiddag även om jag var rätt mör efteråt! Vild treåring och min dotter som älskade att vara med och mer än gärna kramades med objekten :)
 

Pulsa i snön!

Idag hade jag två stycken utomhusfotograferingar (på hus då). Och jag kan säga att shit vad mycket snö det är på vissa ställen! Jag har pulsat i snö som gått upp till höfterna! Med en mast på axeln och kameran i hand! Om man tror att bostadsfotografering är glamoröst.. Think again haha! :)
 
Men roligt är det!
 
Det bästa idag var hände vid det andra objektet som jag fotat tidigare i höstas men de ville komplettera med lite snöbilder. Sagt och gjort, jag åker uppför backen för att kika igenom och kolla var jag ska parkera. Finns ingenstans (eftersom att det är snö kan jag inte parkera på gatan då det bara är en fil). Jag åker nerför backen igen och parkerar på gatan lite snabbt. Tar ut masten och springer runt som en jojo och tar bilder och kör sen snabbt in bilen på deras parkering (man vill ju inte ha med min bil på bild). Jag går närmre huset och fotar en närbild på ingången... Jag tar bort deras spadar och skyfflar och tänker att det är lite konstigt att de lämnat allt detta runt huset när de vet att jag skulle komma. Sen när jag fotar så tänker jag att det inte känns riktigt rätt men tänker att de måste gjort om lite sen jag var där senast. Vad lustigt inför en försäljning!
Jag tar sen min mast (stativ som går upp 5m) och går runt på andra sidan huset och får en chock! Vad fan!? Det var ju berg och upphöjningar senast.. Alltså innan jag fattar att jag faktiskt står vid fel hus och har spenderat 20 min med att fota fel hus så tänker jag faktiskt: Har de sprängt bort berget?
 
När hjärnan fått fundera en stund och jag knackat lite fint på den så går jag ut till bilen och kollar numret på huset. Det står 7.... Inte 4 (!!!) Snyggt jobbat liksom! Husen är inte identiska men rätt lika och likadana garage och färg... Hade det inte varit hög snö överallt hade jag nog märkt det tidigare (kan man hoppas!)
 
Aja på't igen och fotade hela stället och satte mig i bilen och susade hem! Trött efter all motion kastade jag mig i ett bad medan familjen var ute på pulkpromenad... Sen kom de hem och dottern ville också bada så jag fick en isbit i knät som var suuuperlycklig! Hon är ett större fan av värme än kyla kan jag säga.. Det är den spanska sidan av henne skulle jag tro :)
 
Här kommer en snygg bild på pulsaren... Dock var det inte sååå hög snö här....
 

En ledig dag...

Imorgon är jag ledig... Vilken lyx! Men jag lär sitta och jobba framför datorn ändå om jag känner mig själv! Men vi ska faktiskt åka och kolla efter en ny jacka och skor då jag inte har något varmt att ha på mig alls... Innan jag fick barn så var jag aldrig frusen men nu fryser jag ända in i benmärgen! Så det är bara ut och leta!
 
Idag var jag på jobb inne i stan! Kändes jättebra bara det att jag skulle ta en fasadbild och det åkte bilar framför hela tiden så det tog nog 10 minuter innan jag lyckades klicka av en bild med pyttelite bil i som jag sen klippte bort haha :)
 
En bild tänkte jag bjuda på! Men har inte så många att välja på då jag inte tagit så många privata de senaste dagarana...
 
Här kommer en soluppgång utanför huset för några dagar sedan...
 

Kallt och fruset...

Vi sitter här inomhus och bara vill inte gå ut... Det är så otroligt kallt just nu men jag vill verkligen ut med kameran och klicka lite... Men sitter här med min kaffe och en filt och har kurat ihop mig till en boll och redigerar bilder... :)
 
Det är barnfritt idag då vår dotter sov hos min bror i natt så vi är bara chockade över att det är så tyst och händelselöst och försöker njuta av det samtidigt som vi saknar vår lilla tjej så vi bara vill kasta oss i bilen och hämta henne... Bara 1,5 timmar kvar tills hon ska hämtas! Längtar verkligen... Men tills dess kräver jag att jag ska fortsätta vila, njuta och jobba.. För jag VET att om 4 timmar så kommer jag att sitta och undra hur sjutton jag kunde slösa på den lugna och tysta stunden med att sakna det lilla monstret som röjer järnet medan jag försöker jobba! Haha... :) Inte är det lätt inte!
 
Vi skulle på fest igår (julfest/avskedsfest för en som ska åka jorden runt) med våra närmsta vänner och min man slog in deras julklappar och han stod och nämnde att han ville ha en "cooool" inslagning så jag fick givetvis hoppa in och fixa den "coooola" inslagningen :)
 
Vad tycker ni om min innovativitet? Haha....

Mission Impossible!

Ja, imorgon har jag verkligen dragit på mig ett mission impossible! :) 10 vuxna och 7-8 barn kommer till studion för att fotas SAMTIDIGT! Vi har jobbat och dragit upp en extra blixt och fixat här hela kvällen! Jag som normalt fotar 4-5 personer inkl. barn som max... Vi får se hur detta blir! :) Kul med lite spänning i tillvaron!

Jag jobbar på som vanligt! Men pga problem med bilen blev jag oväntat ledig i torsdags (bilen är dock fixad nu) och fick en liten promenad med min man och dotter! Så härligt att jag lyckades få till det så jag fick fota dottern lite i snön. Hon är måttligt road av snön och kylan och blir som en liten istapp i humöret så fort hon kommer ut... :)
 
Sov gott nu alla! Får se om jag har någon bra bild att visa imorgon!

Vilket väder!

Alltså vilken dag! Vilken snöstorm! Har inte varit med om maken hur mycket bilar det står längs med motorvägen och hur många som är ute och går och lämnar fordon eller skottar...

Jag började dagen med att skotta ut vår bil vilket tog 45 minuter. Sen tog jag mig (om än väldigt långsamt och slirigt) till fotograferingen i Gullmarsplan... Var lite sen men de hade förståelse givetvis... En timme senare hoppar jag i bilen och längtar hem efter att ha blivit dyngsur och supertrött av skottandet och koncentrerandet på vägen dit..
 
Efter 13 bilar i vägen kom jag ut på motorvägen och kom faktiskt upp i 65 km/h. Rekord för idag! Men när jag kom till min avfart så var det totalstopp... En väg som normalt tar 20 minuter tog idag 3 timmar... Jag är alltså extremt trött och mör men jag tog mig hem och mår bra så jag måste säga att jag är lyckligt lottad ändå!
 
Här kommer lite bilder från min fotosession i söndags av den underbara familjen som vann min Facebooktävling i Augusti :) Underbarare och kärleksfullare familj får man leta efter!!
 

Känslan...

...man får när man åker till sitt första jobb och möts av denna syn... Jag är 15 minuter tidig och sitter i bilen och ser detta... Gissa om kameran åkte fram? Alltså man blir ju helt lyrisk trots att fingrarna blir rödare och rödare och kylan riktigt biter i en... Värmen inombords när man inser hur vacker vår värld är egentligen :)
 

Vilken helg!

I helgen så har det varit fullt ös! Jag fotade hundar på lördagen i Hundaffären i Stockholm och det var fantastiskt roligt! Jag har inte fotat hundar på rullande band förrut. Katter gör jag ju varje utställning men detta var första gången för hundar. Det vart kanon! Såååå nöjd!
 
 
Idag åkte jag och fotade ett hus i Gustavsberg (specialbokning på en söndag, normalt jobbar vi bara mån-fre). Sen åkte jag hem för att fota en alldeles underbar familj som vunnit en av mina Facebooktävlingar jag haft!
 
Så igen, vilken helg! Vilken alldeles underbar helg!!
 
Fotona från idag kommer imorgon! Nu ska det sussas utav bara den! :)