En helg full av kissar...

Ja, då har jag lämnat en lång men väldigt rolig helg bakom mig. Min måndag fylls nu av redigering, kaffe och lite avkoppling efter att ha stått med min studio på kattutställning hela helgen. Kattutställning undrar ni? Jo, jag började ju min karriär som fotograf med att fota mina katter och det var det som startade min och min kameras förälskelse. Därefter började jag även fota andras katter och till slut köpte jag en liten studio och åkte då runt på olika utställningar för att fota katter runt hela Sverige. Idag gör jag det fortfarande ibland för att gå tillbaka till mina rötter och få gosa med massor med katter i alla dess former och jag älskar det fortfarande! Eftersom att vi idag inte har några djur kvar här så det är super för mig så jag får smyggosa små och ulliga Ragdollbebisar och stora och mäktiga kissar som Maine Coon! Det är ett underbart jobb jag har!

Tack alla ni som kom förbi i helgen! Jag är så otroligt glad att ni tycker om det jag gör och att ni kommer tillbaka om och om igen!

Fantastiska bilder...förstår mycket väl att du vill göra detta! Du är duktig på det! Den första bilden är ju HELT ljuvlig!!!

Vad trist att du själv inte har kvar några katter...att du klarar att leva utan är en gåta för mig....skulle aldrig klara det! :O)

Svar: Tack så jättemycket Anneli!
Ja det är jobbigt utan djuren men vi har ju en vild 1,5-åring hemma som upptar tiden just nu haha.. Men vi planerar och funderar över rasval etc :) Djur kommer utan tvekan vara en del av familjen sen!
Lisa-Marie Chandler

2013-06-10 // 13:15:25

Du ser, nu har jag ju helt fastnat här i din blogg ;) Såg att du haft Ragdoll som jag. Skall ställa ut min lilla Fame nästa gång det blir utställning i Sthlms- eller Uppsalatrakten. Är du där med din studio då måste jag boka in min katt :)

Svar: Haha.. :) Jag kommer att stå på Birka Kattklubbs utställning i Sollentuna i mitten av November nästa gång.
Lisa-Marie Chandler

2013-10-14 // 14:21:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: