Kärlek, kärlek, kärlek...

Denna helgen har symboliserat kärlek för mig. På lördagen vaknade jag upp bredvid min lilla tjej och vi låg och myste och pratade om frukosten. Sen gick vi upp och jag piffade till mig och sen bar det av till mormor där min dotter skulle vara på eftermiddagen. Jag åkte med pirr i magen (vilket jag alltid har sånna här dagar) till Lidingö för att kika på omgivningarna eftersom att under provfotograferingen vi hade för några veckor sedan så var allt täckt med snö så nu var vi i en helt annan sits. Jag gick runt en snabbis och kikade på ljus och gegga. Kände hur några droppar vatten letade sig ner på min panna. Nej hann jag tänka innan jag gick in för att fota dukningen inne på Högberga Gård där det skulle ha sin mottagning efter vigseln. Jag gick ut och gjorde mig redo och sen kom de. Så vackra och glada, precis som man kan förvänta sig på bröllopsdagen. Vi pratade lite om fotograferingen som vi nu fick ställa om lite efter att snön regnat bort men det kändes hur bra som helst!
 
Vi fotade lite och med hjälp av tärnor och best man så tror jag vi lyckades rädda klänningen från gegga och smuts (nästan nästan i alla fall) genom hela fotograferingen. När vi stod på ett av de finaste ställena så dyker helt plötsligt solen upp, den visar sig bakom ett träd och lyser upp paret så fint att jag med mina hormoner höll på att börja gråta. Det var så fint!
 
Vi avslutade med lite bilder inomhus och sen bar det iväg till kyrkan. En underbar vigsel och det är första gången jag gråter måste jag erkänna. Jag brukar bli lite tårögd men med hormonpåslag så rann tårarna. Ni skulle sett hur de såg på varandra. Om inte det är kärlek så vet jag inte vad? Prästen var väldigt käck och varm och fyllde kyrkan med sin älskvärdhet och paret bara lyste. Grattis till Ewa och Anders! Ni är kanonfina ihop och jag älskade verkligen att få höra hur ni träffades.
 
Behöver jag nämna igen att jag älskar mitt jobb? Det värmer hela min själ och väsen när någon valt ut mig att förevigs deras dag. Jag tar alltid uppdraget högsta allvar men är alltid mig själv och njuter av deras dag nästan lika mycket som dem.

Det gör lite ont att tacka nej till alla jag behövt tacka nej till i år eftersom att lillasyskonet kommer i slutet av Juli men fram till Maj kan ni fortfarande boka mig om ni är ute i sista sekunden :) Jag kommer att vara tillgänglig för att bokas redan i November i år och framåt men mellan Juni och Oktober kommer jag vara ledig från just bröllop.
Barn och familj kommer jag fortsätta med så länge jag bara kan :)
 
Här kommer några bilder från vår provfotografering igår.
 

» Sara

Så vackra bilder :)

Svar: Åh tack så mycket! :)
Lisa-Marie Chandler

2014-02-10 // 21:33:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: