Söker par på Bästkusten sk Västkusten

För några dagar sedan sökte jag lite tips på min facebook-sida om Sveriges vackraste platser och fick massor underbara tips! Nu har vi hittat en plats som vi kommer att besöka först och det är Västkusten. Galet kanske att åka dit mitt på vintern, men vi är ju heller inte som alla andra : )

Vi är två fotografer, jag Lisa-Marie och Emmeli, som nu bestämt oss att besöka Stenungsund för inspiration och för att utöka vår portfolio i den fantastiska miljö som finns i det området. Den 10-12 januari så kommer vi att erbjuda tre tider under lördagen och tre tider under söndagen. Fotograferingen beräknas ta ca 1,5 h och du/ni blir fotograferade av oss båda. Vi kommer att styra upp fotograferingen efter det ni beskriver om er själva med ett tema och eventuell rekvisita så ni kommer att vara i trygga händer under hela tiden : )

Vi söker :
- först och främst brudpar som redan har gift sig och skulle vilja ta på sig kläderna igen
- kärlekspar som är upp över öronen förälskade och är redo att visa hela världen det
- gravid

Du bör:
- bo i Stenungsund, Skärhamn, Grundsund alt kunna ta er dit lätt och står för resan själva
- vara mellan ca 25-35 år
- älska magskratt alt hästgarv ; )
- tycka om att vara lite kreativ och spontan

Som tack för att du/ni ställer upp kommer ni att få 10 högupplösta bilder för privat användning och egen fri framkallning.

Bilderna kommer att användas på båda våra hemsidor/bloggar samt våra företagssidor på facebook/instagram till marknadsföring. Ett avtal skrivs innan.

Är du intresserad eller känner några härliga människor som skulle passa oss perfekt så tveka inte att meddela dem/höra av dig till foto@lisamariechandler.se och info@emmelifoto.se så berättar vi gladeligen mer om våra idéer! Skriv några rader om dig/er och bifoga en bild som är relativt nytagen för att vi ska kunna finna inspiration och se så att vi får så många olika människor som möjligt. Har ni gift er och vill ställa upp som brudpar vill vi gärna se en bild på kläderna.

Vi ser fram emot att få in just din intresseanmälan! Sista anmälan 20 december.

Här hittar ni våra facebook-sidor om ni vill gå in och dela denna information till nära och kära: Emmelis & Lisa-Maries! Passa även gärna på att GILLA våra sidor när ni ändå besöker oss ; )

Ett litet smakprov av oss:

 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: