Framför datorn..

Jag har spenderat rätt mycket tid framför datorn idag. Försöker komma ikapp för att till slut förhoppningsvis känna att jag kan börja ta det lite lugnare och komma in i rutinerna igen. Tänk vad fyra dagar borta gör egentligen! Helt otroligt! Samtidigt som man gör det är man supermorsa och lagar blodpudding till lunch samtidigt som ena handen hänger tvätt och den andra tar en klunk kaffe medan den tredje.. Eller just det! Jag har ju ingen tredje även om jag önskar mig en varje dag.. Så jag fick ställa ifrån mig kaffet och använda den handen till dammsugning. Så jag har verkligen jobbat idag. På alla sätt som går faktiskt! Åkte till ett ställa och rekade inför en fotografering imorgon och sitter just nu och väntar på om det är godkänt eller om vi ska ses någon annanstans. Det var verkligen superfint! Tyvärr är min dotter numera så otroligt trött på mig och kameran att de här fantastiska gullebilderna som jag tidigare fått på henne är ett minne blott och jag får nu bara hennes bakhuvud hur mycket jag än trugar och ber att hon ska titta på mig :) Nu är det kört med andra ord!
 
Imorgon ska jag skicka iväg lite utskrifter som beställts och sen kan jag checka av det på listan :) Fler utskrifter ska beställas och högupplösta ska redigeras och skickas! Tänk vad härligt ändå :) Det känns bara roligt även om det är lite stressigt just nu!
 
Här kommer några bilder från idag på klipporna!
 

» Frida

Så mysiga bilder. Hoppas den lilla perioden går över då så hon börjar älska kameran igen.. men jag förstår henne. Även vuxna blir less på att man fotar dom ;)

Svar: Tack Frida! Ja jag gillar bilderna även om de inte alls blev som jag tänkt mig! :)
Jag hoppas också hon ändrar sig snart haha :)
Lisa-Marie Chandler

2013-08-01 // 10:48:43

Är de där på Gålö? Ser exakt som vårt landställe :)

Svar: Ja ute på Oxnö var jag :) Supervackert!
Lisa-Marie Chandler

2013-08-01 // 13:08:06

Åhh då va de rätt. Där har vi landställe. Älskar de! :)

Svar: Ja det var superfint!!
Lisa-Marie Chandler

2013-08-03 // 07:10:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: