Sött

Då tänkte jag vara med i en trisstävling igen. Känns rätt roligt att sitta och välja ut bilder man tycker passar in i temat. Denna gången är det sött och jag har vridit och vänt på ordet och funderat på vad jag ska lägga ut. Sötsaker, kattungar eller annat sött?
 
Så jag väljer lite av varje. Ingen röd tråd som jag tänkt tidigare utan bara 3 foton på sötnosar helt enkelt!
 

Lång dag mycket glädje!

Igår hade jag min långdag och hade hela sex stycken studiofotograferingar här hemma. Min fina vän Frida var med och hjälpte till och det är jag evigt tacksam för! STOR hjälp med att byta bakgrunder och leka med barnen samt fotografera när jag fotade. Kul att se hur det ser ut! :)
 
Så det var en riktigt lång dag men underbart kul och givande! 5 familjer och 1 kattfotografering. Oj oj oj... Jag känner mig helt mosig och trött idag!
 
Jag har dock gjort i ordning 2 foton från varje fotografering så ni kan få smygkika lite! Åh så nöjd jag är med vissa foton! Speciellt en på lilla Matilda som är dotter till en god vän vid namn Luiza som sitter i sin lilla mössa :) Underbar!!
 

Foton som ligger mig varmt om hjärtat!

Jag har tänkt att vara med i en tävling för första gången. Den heter fototriss och innebär att man ska lägga ut tre foton om saker som står en närmast (denna veckan).

Det var väldigt lätt då det bästa jag har är min dotter. Hon är mitt allt och äger mitt hjärta...
 
Jag funderade lite på vilka bilder jag ska välja men tänkte att jag väljer tre stycken från olika delar av hennes än liv än så länge.

Nykläckt tjej bara 1 dag gammal...


Runt 4 månader gammal...


Ett år gammalt busfrö!
 
Fototriss utmaning sponsras av Ving och om jag vann hade jag velat resa till Thailand måste jag säga. Länk till VING här. Det är drömmen sen länge!
 

Kissar

Vad och tog lite bilder på några birmor och en ragdoll. Önskan var en spegelbild och det blev det. Dessa gillar jag men har inte ens hunnit gå igenom hela högen med foton...

Vad säger ni? Hissa eller dissa?
 

Kyligt värre!

Igår var en kanondag när vi styrde kosan mot Ekerö för att fotografera 4 härliga tjejer och deras hästar. Otroligt kallt men helt klart värt det! Jag insåg hur roligt det var att göra något nytt och få träna lite och experimentera med ljus och kamera!
Resultatet blev väldigt varierat men vissa är superfina tycker jag! Jag tror att varför vissa inte blev sådär jättebra var att jag var lite stressad med tanke på att det var kallt, objektivet inte vill fokusera samt att det var lite många och lite lite tid (min dotter var med och behövde givetvis sova och äta haha...) Nästa gång blir det högst två stycken så jag kan ta det lugnt med varje person. Detta arbete gjorde jag dock gratis för att få träna på att fota hästar samt få experimentera lite. Och nu vet jag vad jag ska göra nästa gång som inte gick rätt denna gång :)
 

Fotografering av hästar!

Imorgon är det dags att fara till Ekerö och fota några hästar och deras ägare :) Jag hade sökt efter några via min Facebooksida för att fota lite hästar i snölandskap och hittade dessa där. Ska bli otroligt roligt och jag hoppas att SMHI håller att det inte ska bli snö utan lite sol, lite moln... Har fått ställa in en gång tidigare då det spöregnade och snöade.. Men vi får se. Lillan ska med då hennes förskola har studiedag imorgon. Så det blir en spännande dag måste jag säga! Längtar :)
 
Har fått mitt underbara mobilskal som jag beställt med Lily på. Är så sjukt nöjd med det!

Fullt upp!

Ja, som ni säkert märkt är det fullt upp här hemma med tanke på hur tom bloggen är! Min man har åkt till Skåne för att jobba hos sin pappa som håller på att starta upp en restaurang där nere då han endast har säsongsjobb här uppe i Stockholm och dottern var tvungen att starta dagis tidigt (annars hade vi fått ett dagis vi inte alls ville ha och som ligger 10 min bilfärd härifrån istället för gångavstånd till den vi har nu). Som sagt, nya rutiner ska skapas här hemma när man är tillfälligt ensamstånde. Dotter är lite extra gnällig eftersom att mamma lämnar henne varje dag och går och jobbar... Men det går faktiskt jättebra! Jag är lite chockad över hur bra det går faktiskt! Men ärligt. Hur många tar inte hand om sina barn ensamma varje dag? Kan de kan jag! :) Det är bara en liten invänjningsperiod just nu :)
 
Jag har inte hunnit fota så mycket med tanke på att jag haft lite kris på fotofronten.. Mitt vidvinkelobjektiv gick sönder under en fotografering och det innebar att den var tvungen att skickas till Holland och jag har fortfarande inte fått någon prisuppgift på det. Jag fick då låna en kamera och utrustning till den och det visade sig att den var trasig också.. Sån otur har bara jag! :) Men men... Livet går framåt! Det var en Nikonkamera jag fick låna och var tvungen att öva lite i helgen så det blev lite bilder på våra Amaryllisar vilka är superfina! Tycker det är jättesvårt att hantera kameran då knapparna är på olika ställen och den inte alls är lika bra som min Canon haha... Vana ni vet :)
 
Angående erbjudandet jag gick ut med i inlägget innan så är det nu nästan fullbokat förutom en tid kl. 9.00 på morgonen. Härligt! Det är dagen efter min födelsedag så det blir en bra helg tror jag!
 

Supererbjudande!

Den 27 januari har jag tagit en heldag då jag kommer stå med studion uppe hela dagen och kör igång året med ett supererbjudande!
 
Flera har redan visat intresse så hojta till om ni vill boka in en tid!

Välkommen 2013!

Då var det nytt år då! :) Har ni som jag problem med att skriva datum precis när det blivit nytt år. Det blir så klottrigt när man måste sudda ut eller stryka över alla siffror :)
Vi firade in det nya året genom att sitta i soffan med ett glas rött och lite serier på TV:n. Sjukstuga!! :)
 
Jag lyckades dock trots otaliga sjukdomar som florerar i detta hemmet sen jag gick på julledighet få in en sista fotografering innan det nya året! Det var en kisse från Växjö som bara var här för några dagar och jag hade lovat ägaren att fota den lite snabbt innan de åkte hem igen. Jag har fotat hennes katter tidigare på några utställningar...
 

 
Hoppas ni fick in ett härligt firande igår! :)