Vitt vitt och vitt

Då har då snön bestämt sig för att anlända i Stockholm. Det är vitt när man ser ut genom fönstret och trots att jag inte är något fan av snö (endast bekvämlighetsskäl!) så får man en sån där go och varm känsla inombords... Givetvis var jag tvungen att ta ett foto genom fönstret för att visa er vad jag ser... I somras användes denna platsen till att mysa och grilla ända till småtimmarna ibland (jag lovar...) men nu är det tomt... Vackrare och tystare nu!
 
När jag ändå hade kameran framme så fotade jag av min fotobok jag fick av mamma som de tagit på mig vid 11 månaders ålder. Liten och skelögd :) Men om ni kikar på färgen på ögonen och jämför med färgen jag har idag så är det en rätt stor skillnad kan man säga! Jag tycker det är enormt häftigt hur man kan ändra ögonfärg så enormt mycket...

 
Häftigt eller hur!

Nikolina och William

För någon månad sedan åkte jag och familjen till Eskilstuna för att fotografera två barn vars mamma velat att jag skulle fota de länge. De bor långt långt bort men var nu på besök i Eskilstuna så då bestämde vi oss för att göra slag i saken och packade ihop studion och familjen och åkte dit över dagen.
 
Vildare och goare barn får man leta efter. Lillkillen är nog den gladaste jag träffat.. Någonsin :) Han slutade inte skratta och charmade verkligen hela rummet! Häftigt att få äran att fota hennes goa barn!
 

I väntan på jobb...

Jag var så snabb på jobbet så det blev mycket tid i bilen och mycket väntande... Snön for runt bilen och blandades med regn och det var riktigt deprimerande faktiskt! Jag skulle ut med en båt för att fota ett hus från vattnet men det blev inte av då båten var blöt och varken jag eller mäklaren ville se ut som två dränkta katter när vi fortfarande hade arbetsdag kvar...
 
Jag tog en liten bild när det duggade då jag satt och kikade runt och faktiskt såg något med färg som överlevt kylan... Blev lite lyckligare och drog fram kameran och tog ett foto för att påminna mig själv om att de envisaste överlever! :) Jag tror att jag är en sån där seg rackare som hänger kvar och vägrar ge mig..
 
 
Jag passade även på att fota min älskade klocka jag köpte via Let's Deal! Underbar är den! Jag har inte ägt en klocka sen skolan tror jag :) Så det var verkligen dags och det behövs i jobbet kan jag säga! När jag jobbar försvinner tid och rum och jag flyter in i en värld av vinklar och skärpedjup och kommer inte tillbaka förrän jag är nöjd och glad... I början tog det runt 2-2,5 timmar för att fota ett hus och jag kan inte för mitt liv förstå var den tiden tog vägen?

Jag tycker jag håller handen riktigt snyggt tycker ni inte? Vet inte vad jag håller på med haha..
 
 
Jaja! Älskar att jag tagit tag i bloggen :)

Bloggen...

Då var det dags för mig att skapa en blogg att lägga ut bilder på! :) Jag har tänkt att göra det hur länge som helst men det har bara inte blivit av. Jag har till och med skapat denna bloggen för ett bra tag sedan men började inte blogga förrän nu. Mitt största problem har varit designen och petig som jag är så var jag inte nöjd och så har det fortsatt!
 
Men nu startar jag ändå och får pilla på designen på vägen!

Detta blir nog en blandad jobb och privat blogg då jag fotar så mycket olika saker och jag hoppas att det finns folk som vill följa med :)