Systrarna busfrö!

I lördags åkte ju jag upp till Umeå för att fota familjer efter att ha fått förfrågningar från 2 familjer som jag känner på omvägar och vi startade upp ett evenemang på Facebook för att andra skulle kunna boka in sig. Totalt 7 familjer kontaktade mig och det vart nästan fullbokat! Hur kul som helst!

Jag tycker ju att det är lite läskigt att flyga men beställde flygbiljett från Bromma till Umeå och bokade ett (vad jag trodde var) ett hotellrum som sen visade sig vara ett vandrarhem :) Ett mycket trevligt vandrarhem dock!
 
När jag kom upp till Umeå möttes jag av en taxichaufför som gillade att prata. För er som känner mig så vet ni att jag tycker om just det men inte ens jag fick en syl i vädret på väg till den första familjen haha :) Härliga norrlänningar! Vi cyklade sen runt sjön där vi tänkt att vi skulle fota och hittade lite olika ställen att fota på! Som tur är fanns det många olika ställen så vi fick massor med variation när det gällde bakgrunder och fina ställen!
 
Lördag bara flög iväg och på kvällen träffade jag de 2 mammor jag haft kontakt med via internet sen flera år tillbaka (vi är alla småbarnsmammor) och åt otroligt god mat och pratade i flera timmar. Det var otroligt trevligt och jag var rätt trött när jag kom tillbaka till mitt rum för kvällen :) Söndagen gick precis lika bra och jag stationerade mig på ett litet fik vid namn Kyrkstugan där de var otroligt snälla och hade min packning i deras rum så jag inte behövde släpa på den! Mycket fika blev det mellan fotograferingarna!
 
Så jag kan ju sammanfatta min underbara helg med att jag har haft det OTROLIGT bra! Träffat flera olika familjer och barn som röjt, lekt, studsat och sjungit! Jag tycker verkligen om barn och jag hoppas verkligen att de jag fotar märker det :) De kan vara trotsiga och busiga till 1000 men det är ju det som är charmen :) Mycket fart och fläkt!
 
Här kommer några bilder från en av fotograferingarna i helgen, dessa systrarna var fyllda med beslutsamhet och MASSOR med bus och spring och då är det inte lätt att vara fotograf ibland! Tjejerna är sååååå goa!! :) Det är bra med en utmaning då och då! :)
Dessa tjejerna är dessutom några som jag fått följa med under deras uppväxt på håll eftersom att deras mamma och jag känner varandra genom internet. Helt fantastiskt att få träffa de i verkligheten!
 

Så fina bilder! Och helt underbara färger :)

Svar: Åh tack så mycket! Ja det var en guldplats vi hittade och det var verkligen bra väder i och med att solen var borta! :)
Lisa-Marie Chandler

2013-08-13 // 11:04:27

Å vad fina bilder de ser ut som små älvor:)

Svar: Visst gör dem! Otroligt fina systrar!
Lisa-Marie Chandler

2013-08-13 // 11:35:45

Undersköna bilder! Hoppas du gör om resan nästa sensommar/höst!

Svar: Vad glad jag blir! :) Det är absolut inte omöjligt att jag faktiskt åker upp om ett år igen eftersom att flera av de jag fotat sagt samma sak!
Lisa-Marie Chandler

2013-08-13 // 12:19:53
» Malin

Ja kommer du nästa år igen så måste ju systrarna busfrö fotograferas igen. Vi får ha en stående bokning tror jag :)

Svar: Självklart! Det skriver vi upp tycker jag! Vore så roligt :)
Lisa-Marie Chandler

2013-08-13 // 17:45:34

Ljuvliga bilder ! <3

Svar: Tack Hanna! Så glad att alla tycker om dem!! :)
Lisa-Marie Chandler

2013-08-13 // 21:43:05
» Frida

Åh så himla fina bilder! Vilket underbart ställe ni fotat på och ljuset känns så perfekt för situationen. Väldigt fint gjort! :)

Svar: Tack så jättemycket! :) Ja det var verkligen ett kanonställe! :)
Lisa-Marie Chandler

2013-08-14 // 10:43:39

Himla fina bilder! Får jag fråga vart i Umeå ni höll till? Är därifrån själv men känner inte igen mig på bilderna :)

Svar: Hejsan!Vad roligt att du tycker om dem! Det var vid Tomteboda runt en sjö som jag inte vet vad den heter. Var på flera ställen runt sjön :)
Lisa-Marie Chandler

2013-08-20 // 18:17:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: