Liten Nils...

Ja ni. Idag var jag på Pride och armbågade mig fram bland allt folk! Ville givetvis fota paraden och valde ett bra ställe att stå på och väntade i säkert 45 minuter innan den ens började lite granna. Jättehärligt att se alla färger och glada människor som får mungiporna att börja från ena örat och avslutas vid det andra. Tyvärr blev jag puttad fram och tillbaka och gav upp efter knappt en timme och gick och pussade på min dotter istället och det var snäppet bättre haha.. Härlig dag har det varit det är ett som är säkert och jag hänger nu i soffan och känner mig allmänt hängig haha.. :)
 
Igår var jag ju och träffade lilla Nils på 9 dagar. Senast jag fotade honom var han i magen och efterlängtad som sjutton! Med två storasystrar kommer han nog att bli väldigt omhändertagen och lekt med kan jag tro!
 
Det vart flera bra bilder och han sov så snällt men vaknade en stund för lite käk och sen fortsatte vi. Efter en stund tyckte han det var dags att hålla sig vaken så vi fick några vakna bilder också vilket kändes roligt!
 
 

Fantastiska bilder! Gillar påhittet med sidensnöret!

Svar: Tack så jättemycket! Det värmer verkligen! :)
Lisa-Marie Chandler

2013-08-03 // 20:04:32
» Frida

Superfina bilder, verkligen underbara! Ligger han på en säng, eller hur fotar du de första bilderna? :)

Svar: Han ligger på ett bord :) Tack så jättemassa! Blir så otroligt glad!
Lisa-Marie Chandler

2013-08-03 // 21:12:12
» Carro

Helt gudomliga kort på vår son Lisa-Marie!! Du är bäst!

Svar: Åh jag blir så otroligt glad att du tycker om de så mycket! Det var ju i och för sig inte så svårt att få fina bilder på sötnosen <3
Lisa-Marie Chandler

2013-08-04 // 12:39:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: