Bröder

Då kommer ännu ett inlägg från helgen! Känns som att jag har hur mycket som helst som väntar! Beställningarna har börjat rulla in och det är jätteroligt!
 
Denna familjen var sist på söndagen och var otroligt goa och skjutsade in mig till stan efteråt och det är jag otroligt tacksam för när man inte har en aning om var man är eller vart man ska :)
Nu skulle det bli en utmaning hade jag blivit varnad för på förhand! Storebror hade vid ett tidigare tillfälle när han blivit fotad av fotograf inte riktigt varit still nog haha.. Som så många barn :) Jag var lite nervös innan men bestämde mig för att dessa var barn! Jag älskar ju barn och även de som är lite svårare att fånga på bild givetvis! De dök upp och det visade sig att det inte var några problem alls! Otroligt härliga killar och det gick som smort! Vi hann med massor av olika ställen att fota på och det slutade med lite nakenbad i forsen (inte jag men storebror haha..) vid lekplatsen! Det är väl ett GRYMT slut på en fotografering och en helg fylld med bus, fart och fläkt om något känner jag! Tack underbara ni för att jag fick chansen att fota era busfrön!
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: